Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

Älskade Skilla, min sorg & saknad – Inlägg från Facebook.

Min fina älskade Skilla. Igår pratade jag och Björn om dig. Att en av dina sidor var att du lät folk jobba för att bli en av alla att få din kärlek. Du var inte den som slängde dig över nya människor, tvärtom så ansåg du att nytt folk kunde gott hålla sig borta från dig. När du sedan väl godkänt någon så fick den personen din kärlek, och den älskade dig tillbaka.

Det är så många som gråter för att du inte är här, kanske just av den anledningen. Du älskade de du ansåg förtjänade din kärlek, det var inte alla.

Sedan var det något mellan oss två Skilla, kanske var du min tvillingsjäl? Vi två var så lika, jag minns att Jennie sa det så många gånger: ”Ni två hör ihop!” Och vi gjorde nog det, vi hörde ihop. Du kunde se rakt in i min själ, och jag rakt in i din. Du kom till mig som en ängel, som en ledande ängel för att leda mig ut genom mörkret. Du tog med mig halvvägs, och nu kanske ditt uppdrag var något annat. Jag saknar dig! Jag älskar dig! Aldrig någonsin kommer jag glömma dig, oavsett hur dåligt jag mår så försöker jag känna din varma kropp mot mitt bröst.

Igår när jag var på Säters psykriatiska akutmottagning för att få lugnande så tittade jag ut över vattnet utanför. Jag tänker på dig Skilla, jag saknar dig. I mitt mörker så har låtar som:

”Kärleken är” och texten: ”En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är”

Din låt från Scorpions:
”Wise man said just walk this way
To the dawn of the light
Wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
It’s the call of your heart
Close your eyes and you will find
Passage out of the dark
Here I am (Here I am)
Will you send me an angel?
Here I am (Here I am)
In the land of the morning star”

Texter som alla tyder på en sak. Du var min ängel! Min ängel i mitt mörker! ????????????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa