Dark Mode Off / On
Lizzla vår mellanpudel

Möt Skillas lillasyster Lizzla.

Möt lilla Lizzla (liten på Orsamål). Skillas lillasyster idag åtta veckor. Hon flyttade hem till oss idag en vecka efter att storasyster Skilla dog.

Skilla och lilla Lizzla har samma mamma (Liljah) och är från Kennel First Axelle i Söderhamn. Tusen tack fina Laila Hellman för att jag fick köpa lilla Lizzla av dig. I sorgen sprider hon ljuset!

Jag har bett skilla att ta hand om sin syster här hemma, jag vet att lilla Lizzla ser Skilla när jag känner hennes närvaro.

(P.s om du har tankar som att det går för fort, eller liknande skriv dem inte till mig här. Tänk dem men dela inte. Jag känner att det här är rätt, och Skilla vet att jag älskar henne. ❤️ därför hjälpte hon mig till sin lillasyster lilla Lizzla. Min första hund som barn hette Lissla).

Storasyster Skilla vakar över oss från himlen. Min älskade änglahund. ????

12 Comments

 1. Du vet det är konstigt, väldigt konstigt. Igår var jag på vippen att föreslå att du skaffar dig en ny hund. Det gjorde Gerds dotter när deras hund Diego dog. Det dröjde inte ens en vecka innan de köpte en ny hund och sedan en till. MEN jag vågade inte, för jag trodde att du skulle ta väldigt illa upp.

  Är så glad för din skull att du skaffade Lizzla. Helt rätt gjort! Nu kan du gå vidare och det som är en bonus är ju att Skilla är ”nära släkt” med Lizzla.

 2. Åh så ljuvlig hon är! Så fint att få en ny liten kompis och familjemedlem att älska. Tror det kommer göra dig gott. <3 Skilla kommer alltid finnas kvar i ditt hjärta och vara med dig.

 3. Jag beklagar verkligen din sorg, vet hur det känns. Och jag hade velat skriva tidigare att du har kärlek att ge till en liten ny individ. Men tänkte att det kanske var för tidigt för dig, så när jag nu läser det här inlägget så blir jag så varm i hjärtat. Så underbart att du får en ny lite individ att ha i ditt liv. Det är ju med hundar som med barn – man kan ha hur många som helst, kärleken till dom tar aldrig slut, man älskar dom precis lika mycket. Man tänker på o saknar dom som inte finns med oss men glädjs åt dom som finns nära oss. Hon är så söt din lilla nya o igen, så glad jag blev att du kan ta till dig henne nu, jag tror inte det finns någon rätt tid som ska gå, man ska gå efter sitt egna hjärta. ❤️

 4. Blir såå glad för din skull Madeleine! Jag förstår dig precis … och hon ser fantastisk ut lilla Lizzla! Sorgen och smärtan efter Skilla finns såklart kvar, men för att du ska må bra så tror jag det här var väldigt klokt! Har tänkt så mycket på dig!
  Varm kram ❤

 5. Så otroligt glad jag blir av att läsa detta! Jag tycker att du gör helt rätt och jag förstår dig fullt ut! Även om man har förlorat en hund så är vårt hjärta stort och det finns plats att älska många hundar, Det innebär inte att vi glömmer. Sedan vet jag att det är individuellt men glädjen av en ny fyrbent vän förringar inte sorgen efter en trofast vän. Jag hade gjort precis som du gjorde!
  Lycka till med valpen!

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: