Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Solen, vad vet du om solen?

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Hmm ja du det enda jag egentligen vet om solen är att utan den skulle vi inte leva. Jag vet också att det är en stjärna och vår närmaste sådan.

6 Comments

  1. Mitt inlägg om solen ligger också uppe nu. Tänk vad man lär sig då man ska skriva sådana här inlägg. Väldigt bra,

  2. Hej
    Kommer att stå över din utmaning ett tag, har just nu inte så mycket att bidra med i ämnena tyvärr, men jag återkommer säkert så småningom.

    Ha en fin vecka!

  3. Ja, mycket med solen man faktiskt inte vet. Kan tillägga att man blir varm om den, på hösten står den lågt på himlen och går ner fortare än på sommaren ????????????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: