Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Fiskarna är ett horoskop jag har dålig koll på. Men lite lustigt nog är Lizzla född i fiskarnas tecken och fiskar äger jag ju i akvarium. Men annars är fiskarna inte inte ett tecken som jag kan tillräckligt mycket om.

11 kommentarer

  1. Jag har hemskt dålig koll på horoskop t.o.m mitt eget =D. Men så fint med akvarium, det hade vi också förr, men det är ju mycket jobb med det också. Samt så sött att vovven var född i fiskens tecken

  2. Jag är fisk, så har stenkoll. En hel del stämmer på mig. Mycket känslor, lite ”velig” vårdande, Däremot har jag ingen konstnärlig ådra, något jag verkligen saknar.

  3. Jag är intresserad av horoskop och ett tag läste jag in mig på mycket om stjärntecken. Tyvärr har jag glömt mycket, men min pappa är född i fiskarnas tecken. Jag kan en del om mitt eget stjärntecke som är skytte 🙂

  4. Ja, jag känner också några som är födda i fiskarnas tecken, utöver det är jag inte heller kunnig eller väljer att läsa på varje månad om horoskopet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa