Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Lizzla vår mellanpudel

I mitt huvud, slutar aldrig tankarna, och Lizzlas hälta.

Jag blir så trött på mitt huvud. Varför slutar jag aldrig att älta? Samt varför fortsätter jag att bry mig om vad andra tycker och tänker. Igår fick jag en kommentar på Facebook av en total främling, förmodligen ett troll som skrev riktigt nedvärderande åt mig på min sida. Av någon anledning blir vissa inlägg öppna. Jag borde inte bry mig, men jag blir alltid ledsen av människor som ska attackera mig eller sådana jag tycker om.

Dessutom är det för mycket just nu, det är ingen hemlighet. Min bägare är full, och jag vill bara ringa in det nya året 2024, det här året kommer jag minnas som ett riktigt skit år! Det enda positiva med detta året är att Lizzla kommit in i vårat liv, samt att jag fått ett jobb som är helt fantastiskt så klart. Kan väl också säga att hittat en kristen tro känns fint dessutom. Men annars vilket år… Jag längtar så tills året år över!

Dessutom oroar jag mig massor för Lizzla som är fortsatt halt, jag har börjat med grönläppad mussla från Svenska Djurapoteket. Som ska vara bra för leder, har även köpt hem omega-3 samt juniorflex. Vi började med mussla i måndags så det är väl tidigt ännu för att se någonting.

Vetris som vi var på i början tycker allt såg bra ut, inget fel alls med hennes höfter. Hon röntgedes två gånger där, dock har hon tappat massor av muskler på benet hon är halt på. Vi kom därför till Anicura förra fredagen. Där var det först tal om höftledsdysplasi eller Leg Perthes, och operationer på 90000, och massa annat. Jag fick panik så klart, men åkte hem och funderat fram och tillbaka. Jag vill innan en operation ändå i så fall kolla rehab i första hand, hon växer ju ännu. De påstod att hon haft ont länge, men det har hon ju inte jag skulle märkt om Lizzla hade ont innan hon slog i benet för några veckor sedan och började halta.

Jag tror mer på att hon är rädd för att stödja sig på benet, vilket resulterar på mer hälta och mindre muskler. Vi ska till Anicura på återbesök på tisdag och det ger ångest. Jag har ingen motståndskraft kvar detta år, jag ber verkligen för att Lizzla ska sluta halta.

12 Comments

  1. Det är klart du blir orolig för Lizzla. Efter allt som hänt blev hon lite av din räddning. Förstår inte varför folk måste vara elaka. Drevet går så fort.

  2. Dte är så tråkigt med sådana kommentarer och man försöker tänka att man inte ska ta åt sig, men självklart så gör man det man är ju inte mer än människa. Fastän trots allt så säger det ju ingenting om dig, det säger ju mer om dom

  3. Det är la klart man blir ledsen utav elaka kommentarer man får. Men det är lättare sagt en högkoret att man borde inte tänka på det. Jag förstår att det gör ont, jag vill oxå ha ett nytt år ????

  4. Hoppas det inte är något allvarligt med Lizzla men jag håller alla tummar och tår att det går bra på tisdag. Ja jag tycker också det kan vara svårt att inte bry sig om vad andra tycker. Jag har blivit bättre på att inte bry mig, men vissa dagar är svåra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d