Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Afro Power Dance


Åh fan vad kul det var!

Jag rekomenderar det starkt faktiskt. Det var meningen att jag skulle prova box idag. Gick ner på gymmet för de. Men sen där träffade jag några av tränarna varav hon som höll i afro power dance tyckte jag skulle prova det och jag tänkte ja va fan spelar roll liksom. Så jag tog och ändrade mitt val. Hade en trevlig prat stund med dom i respetionen också. Jag sa att jag hade ”ledig” kväll då W är med B ikväll. Då sa hon som håller i afro power dance ÅH så då blir det godis för dig ikväll då? Jag bara, jo jag får se. Och tränarnen bredvid, GODIS? De innehåller bara massa kemikalier och är inte alls bra. Hon: Men de är ju jätte gott jag ska äta kina puffar ikväll, jag äter alltid godis på fredagar och lördagar. Förut åt jag sju dagar i veckan. Så då kom dom in på coca cola och jag sa att de därimot dricker jag sällan, och då sa dom att det förmodligen är sockret jag vill ha när jag dricker läsk. Så sa dom att de var bättre att välja något annat, och han tränarn sa ja frukt, och hon som håller i Afro power dance utbrister FRUKT?! Lyssna inte på honom han är inte normal.

HAHA, de var verkligen härligt att höra att man inte behöver vara hälsofreak för att våga sig till gymmet. Jag har alltid trott att alla som gymmar (förutom mig själv) aldrig äter godis och äter onyttigt men nu fick jag se att jag hade fel vilket kändes bra, då kan jag äta godis på lördagar utan ångest från och med idag!

 

Annars då om afro power dance? Jag rekommenderar det starkt, det var fartfyllt svettigt och roligt på samma gång. Kände verkligen hur kroppen kände sig glad efteråt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: