Jag måste erkänna att jag är ett totalt fan av Yoga. Jag mår otroligt bra efter ett yoga pass. Mår nästan syndigt bra. Jag tror att anledningen är att jag kopplar av. Varje muskel i min kropp får andas ut och jag känner inte att jag faktiskt är smidig och lättsam. Jag hamnar i en balans mellan nuet och dået. Och jag slipper tänka. Det är de jag upptäckt med träning. Varje gång jag tränar slipper jag tänka. Jag slipper fundera över saker och kan bara bry mig om mig själv, det trivs jag med. Jag rekomenderar Yoga till alla för de är så himla lätt och skönt.

 

Märker att min blogg blir mer och mer träningsinriktad. Kanske beror på att träning börjat bli ett intresse i stället för ett måste. Jag har helt enkelt insett passionen med att svettas och må bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: