Undersköterskeutbildning

VG i en engelska B uppgift!

Fan vad glad jag blev nyss. Jag fick VG i en engelska B uppgift. Visserligen är jag inte godkänd i kursen än för jag ska läsa den till 5 januari men ändå tänk om jag kunde ha turen att klara kursen fan vad glad jag skulle bli då.

Nyss lämnat William på dagis, jag har sån jävla träningsvärk i vaderna idag. Jag har ju tränat 2 dagar i sträck så är väl därför antar jag det är ändå 60 minuters träning och ganska jobbiga övningar. Tänkt gå på BOX idag men får se hur det blir boxen är nämligen 70 minuter lång och Björn sa att han skulle komma efter en timme och hämta mig vilket inte känns som jag kommer hinna med boxen i så fall. I och för sig kanske man kan fråga om det är okej att gå lite tidigare från passet. Äh jag vet inte, jag kan ju gymma vanligt i annat fall. Att gymma är ju kul de också.

Längtar som en galning efter fredagen. Min syster kanske kommer hit då hon också. Det ska bli så kul att festa med Anna, Lena och Sofie och Cilla om hon kommer. Blir att dricka kartongvin och sen dra på krogen som det ser ut. Är nån sugen på att komma får ni gärna göra de.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: