DÅ har jag betalat lite räkningar resten ska jag betala på måndag och tisdag när jag får underhåll & bostadsbidrag. Ikväll blir det tjejkväll med Anna, Lena och Sofie och Lenas kompis Kerstin fast hon vet jag inte vem det är en så.
Anna kommer hit runt elva så tills dess ska jag väl bara sitta här och glo. Alltså ska hinna lämna William på dagis också men sånt går ju fort. Eddi kanske får en fågelkompis idag, i alla fall är det de som är planerat en till kille på 1½ år. Hon som har honom nu skulle ringt igår kväll men hon ringde aldrig så får väl se när hon hör av sig.
Nä nu ska jag ta och duscha och sminka mig och sånt där.

(Senare)

Blev inget ut ikväll eftersom EN aldrig hörde av sig, och en annan beslutade sig i sista stund att hon inte skulle komma. Kan rent av säga att jag är jävligt besviken på er och att jag från och med NU inte kommer prioritera in något som har med så kallade vänner att göra. Från och med nu vet jag VEM som är min riktiga vän och vem/vilka jag inte kan lita på alls. Jag vet också vilka som väljer att enbart umgås med mig på deras villkor och jag kommer från och med nu inte heller anpassa mig efter er. OM min vänskap är värd något får ni fan engasera i er att träffas också. Jag vill inte vara den ända drivande till att ses.

Vänner? IN my ass.

Har i alla fall haft en kul kväll med Anna. Fast utan fest då. Du är den ända vännen jag vet som aldrig sviker. Efter snart 10 år är vi fortfarande lika tajta de är vänskap DE!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: