Fan va skönt. Fick godkänt i kursen, satt som på nålar här när jag ringde. Men nu är jag godkänd och de känns bra. Sista kurserna kvar nu då, läser engelska B & företagsekonomi A och sen läser jag religion B just nu. Det är rätt tufft vill jag lova. Men det ska bli skönt sen när jag har läst klart allt det här. Kanske kommer jag in på högskolan i vår. Jag törs visserligen inte hoppas för mycket. Jag har ju sökt lite utbildningar i alla fall och om jag kommer in kommer jag bli så himla lycklig. Att slippa vara arbetslös är verkligen något jag vill. Jag vill verkligen inte hamna på soc. Och där hamnar jag om jag inte får läsa vidare nu eftersom jag inte har något jobb att gå tillbaka till och A-kassa har jag inte kommit upp i ändå så jag gick ut facket eftersom jag inte har något jobb.

Nä ska hänga lite tvätt nu. Jag har städat idag, så himla skönt. Ska hänga tvätt och slänga in lite i torktummlaren sen ska jag köra lite bil.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: