Är typ vad min dag handlat om. Började dagen med att lämna William till dagis. Efter de gick jag och tog mina sprutor. Satt och läste religionskunskap B medan jag väntade i väntrummet. Sen gick jag hem och kollade på the tribe. Är fan beroende av serien. Haha. Typiskt mig att bli beroende av serier.
Sen gick jag och William till maxi där jag stor handlade för månaden. Blev lite allt möjligt. Skönt att få saker handlat och klart. så nu behöver jag bara köpa mjölk och sånt resten av månaden.

Imorgon ska jag köra bil annars vet jag inte vad jag ska göra.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: