Lärarprogrammet Träning och pluggande.
Lärarprogrammet

Träning och pluggande.

GU va skoj jag har pluggat hela dagen och fått till massor så nu är jag faktiskt riktigt nöjd. Det känns rikigt kul. Drog på gymmet med sofie tränade och babblade, bastade och tog och använde ansiktsmask.

Nu ska jag lämna in lite arbeten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: