Då har jag klarat mig igenom första dagen. Det känns kul men också väldigt jobbigt. Det var hemskt att gå in där med allt folk fick verkligen panikångest och ville typ trycka mig mot väggen eller springa därifrån. Gillar inte så där mycket folk på liten yta tycker alla glor på mig och sånt.

Sen var det då föreläsningen från 9-15 jag var äckligt slut efteråt trodde typ jag skulle dö eller nått. Var skönt att hämta William sen, blev typ bara att slänga sig på soffan och bara koppla av. Sen lagade jag spagetti och köttfärssås och sen tog jag mig ett hett avkopplande bad för att sedan spela smarty pants på wii med björn som alltid vinner haha. Sen så nyss tog jag mig en kopp té och en smörgås med ost var så himla gott. Imorgon ska jag plugga men även försöka träna en sväng känner att jag behöver det.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: