Lördag

Började morgonen med lite påskäggsletande. Sonen hittade och blev väldigt glad. Allt i sin ordning med andra ord. Sovit dåligt i natt vaknat flera gånger. Vet inte vad fan de berodde på? Kännt mig liksom nervös på nått. Så sjukt.

Sonen ska på påsklunch hos hans pappas farmor och farfar i eftermiddag så dom kommer väl snart och hämtar honom. De kommer han att gilla tror jag. Jag och Sofie ska ut och ta en promenad. De gjorde jag igår också. Så himla fint väder och nu går man ju mot smaltider. Ja alltså till sommaren vill ju alla vara smala. Jag hade gått ner ett kg i morse. VÄLDIGT skumt då jag inte gjort ett skit för det. Eller ja tränat och promenerat man ändå?

Bild på sonens påskägg.


Påskägget fick sonen av sin mormor och morfar

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: