Var ett tag sen jag skrev något här. Man kan knappat anklaga mig för att vara fast i bloggträsket i alla fall. I helgen har det varit barnmässa här i stan handlade massor med fint och hade riktigt trevligt.

Skolan går på, alltså snart är min T2 slut på lärarprogrammet. Helt sjukt, tycker de var nyss man satt där i aulan och hörde info om lärarprogrammet och nu är jag här snart ett års studerande. Jag trivs med de, tycker utbildningen är helt rätt. Imorgon ska jag plugga klart lite på IT:n efter seminariet har jag tänkt. Behöver får min 1½ poäng den här veckan. Väntar även på att min lärare från T1 på lärarprogrammet ska regga mitt betyg som hon inte gjort än, jag har ringt och tjatat nu LÄNGE de är liksom ett bra tag sen vi slutade. Är klar med kursen och fått mitt betyg klart ändå har hon inte lagt ut de så att det finns på studera.nu.

Nä ska väl gå och sova. Ska försöka bli mer aktiv att blogga, dock känns det rätt lönlöst att försöka övertyga någon om att jag ska bli mer bloggig av mig. HAHA


Lite av shoppingen från helgen. Till sonen.
Bild 1 wallies köpt på barnmässan , bild 2 wii spel, leksak och alfabet bok
bild 3, tröja från barnmässan , bild 4 tröja för 29,90 från lindex.

Tröja reebook till mig. MYCKET fin, byxor till sonen. 499:- på stadium
hade dock 200 i presentkort så det blev betydligt billigare för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: