William Småbarnåren Skriva något.
Småbarnåren

Skriva något.

Sonens pappa är i Sverige. Pratade med honom och lät som dom skulle till max och äta. Lät ju gott. Själv sitter jag här med halsont. Får hoppas det är bättre imorgon, orka vara sjuk.

Sonen sover för övrigt och många tankar går igenom mitt huvud. Det ska det väl göra ibland också antar jag. Inte gick det något bra på tv:n heller annars hade ju Beck som jag och Anna såg igår inte varit helt fel att kolla på. Såg att min skärm är i Jönköping. Då borde den väl vara i Falun imorgon kan man hoppas? Jag skulle tycka det var skit kul att få skärmen. Annars förutom mitt halsonda så har jag fått kvinnas straff mens. Hatar det, blir som ett paket och tycker synd om mig själv. Ända fördelen skulle vara de minskade godis suget som kommer under mensen och fram tills ägglossningen.

Läste i cosmo vad man skulle göra för att bota sånt där onyttighetssug men är man sugen på godis tror jag inte på att till exempel en morot skulle kunna stilla behovet. Sorry alla vikt väktare men för mig funkar det inte så, är jag sugen på choklad vill jag ha choklad och inte morötter. På tal om nyttigheter hade jag vetat träna. LÄNGTAR faktiskt efter de, men hört att man ska undvika sånt vid förkylning. Undra varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: