Har ont i halsen. Kom igår och nu börjar huvudet värka också, BAJS, säkert en förkylning på gång. Förstod de när sonen är förkyld blir alltid sjuk dåligt immunförsvar som jag har.  Kurerat mig med te och på spisen kokar makaroner och i spisen finns det korv till sonen. Själv ska jag inte äta idag är inge hungrig.

Gjorde skoluppgift idag i alla fall. Sen tog jag och sonen en sväng till maxi käkade korv på sonens önskemål och sen drog vi hemåt. Korv är den killens favorit mat som ni säkert märker. I alla fall så har vi varit i stadsparken en sväng. En mamma satt och ammade där sonen gick fram till henne och sa, ÅH vilken fin och söt bebis du har. Mamman blev helt ställd först och sa, NÄMEN gud va du är snäll. Vilken gullig kille du är. TACK så jätte mycket. Sonen sken som en sol och sprang till gungan. Han är då verkligen inte rädd för att säga saker till folk. Mitt hjärta <3 .

Vi lekte en stund sen gick vi genom skogen hem till oss. Sonens pappas flyg går klockan 19.55 från landet dom är i tillbaka till sverige. Bad honom ringa eller sms:a när dom landat.

Nä nu ska jag fortgå till mina husliga sysslor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: