Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Spökkalas inbjudningar och annonser.

Namnlöst-1

Efter sonens önskemål ska han nu få ha spök-kalas när han fyller år. Det känns riktigt kul faktiskt. Korten ligger klara på mitt skrivbord och ska bara skickas.
Har även skickat in annons till tidningarna så han kommer vara med på födelsedagen. Känns faktiskt lite skumt, han fyller FEM ÅR. Det är många år det. Fem år är liksom väldigt stort, man är ett år yngre för att börja skolan men ändå inte så många månader ifrån. Sen fem år betyder också att han kommer börja tappa tänderna, lära sig saker han inte kunnat innan osv. Fem år är många år. Framför allt för hans mamma som tänker att för fem år sen var hon en tjockis med baouta mage som gick runt och hade ont och bara ville ha ut den där lilla saken som låg inne i magen på henne. De är rätt märkligt faktiskt att tiden går så fort när man får barn.

Det är kväll nu så ska snart gå och sova. Sonen sover redan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.