Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Världens sovmorgon.

Sov tills klockan 10.30 idag, något sånt har inte hänt på väldigt länge. Trodde klockan var runt 8.00 när jag vaknade men hade ju fel. Kändes riktigt skönt faktiskt. Drömde en jätte mysig dröm men kändes hemskt när jag vaknade. Jag drömde att jag fött tvillingar. En pojke och en flicka, det var så himla verkligt. Jag gick och bar på den ena först pussade den på pannan och fick dåligt samvete för jag tänkte att HJÄLP nu har jag pussat på den här lilla mer än den andra. Så fick pussa på den också. Dom var så himla söta och fina, påminde om sonens som bebis. Drömde även att jag ammade båda två? Befann mig på BB här i stan. Tänkte även på hur roligt sonen skulle tycka det var med två småsyskon. Så vaknade jag och det kändes rejält tomt. Alltså i drömmen hade jag fått moderskänslorna och allt. Låter väl sjukt? Kände i alla fall mig nästan bestulen på drömmen när jag vaknade, hade velat vara kvar där en stund till och se mina två små bebisar, veta namn och sånt.

Vaknade med ångest så klart, inte bara på grund av tvillingdrömmen som fick mig att känna mig som HJÄLP jag kommer aldrig kunna få fler barn för jag är singel. Utan också för att jag insåg att verkligheten är så jävla svår. Det jag lever i nu. Allt känns som en mardröm. Ångest som kommer över allt jag SKULLE behöva göra och alla håll och kanter som känner att jag MÅSTE, MÅSTE och MÅSTE göra saker nu. Att försöka sålla bort saker är svårare än man kanske tror. Ångest, jag tror nästan ångesten är den värsta. Det är som ett abstinens efter att få mig att göra saker, KROPPEN skriker efter att gör det här som en tvångstanke, för mig blir det att NEJ jag kan inte för jag måste i första hand sålla bort saker.

Nä nu ska jag tvätta samt duscha. Hur gör ni med sköjlmedel? Har ni det till alla kläder och allt ni tvättar eller endast till vissa saker? Jag använder sköljmedel endast till sängkläder och handdukar. Känns som att dom vill jag ska lukta gott när man använder. Kläderna är inte så viktiga man använder ju deo och sånt ändå så där räcker tvättmedleslukten tycker jag. Hur gör ni?

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: