fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Hipp hipp hurra!

På min älskade sons födelsedag. Shit idag fyller han 5 år. HELA fem år! Fattar inte vart tiden tagit vägen? Minns det ju som det var igår att han låg där helt kladdigt nyfödd.

Finaste killen. Han har fått två paket så länge kommer fler under dagen. Men så länge får ni se detta.

2 Comments

  1. 03 oktober 2009 kl 9:55 e m

    Jo det är himla kul med systemkamera! Jag stod och granskade och kände på ett par här om dagen och har ett ganska bra hum om vad jag vill ha. Jag har nu bestämt mig för att jag SKA köpa systemkamera, men jag har också bestämt mig för att det får bli senare i år (alternativt i början av nästa år).Det jag har funderat över mest är om vi har råd eller inte. Och jag har alla gånger kommit fram till att: Jo det har vi! Sedan har jag tänkt på att det finns så mycket annat att lägga sådana pengar på under hösten. Saker som man kanske heller inte behöver, men som känns mer aktuella
    Men systemkamera, det ska jag köpa! För nu har jag bestämt mig
    Vad har du för modell? /Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: