Dark Mode Off / On
Smink & hår

Klippt håret på mig själv.

En stor fördel med långt hår är att man kan klippa det själv. Bara kika efter eventuella kluvna toppar och klippa. Det gjorde jag nyss blev en hel del hår men nu känns håret helt enkelt barigt. När man har korthår BÖR man ju klippa det ofta för att hålla det mer i styrsel, men med långt hår kan man göra det själv så får håret ANDAS mera. Jag orkar verkligen inte hålla på att göra som alla aldrig och springa hos frissan. Jag är faktiskt rätt rädd för frissan om jag ska vara ärlig. Haft en del otur genom åren med frissan så KAN bero på de. Minns en gång, jag skulle permanenta mig, frissan klippte mig och jag fick AS kort hår… GILLADE det inte alls, så efter de började jag spara mitt hår. Det här måste varit 2002. Idag har jag alltså betydligt längre hår. Mitt hår har också gått igenom en del på vägen. Blondering, efter blondering, sedan graviditet och färgning av mörkbrunt hår, sedan brunt med ljusa slingor, sedan färgning av svart hår, svart hår, svarthår. Sedan färgning av svart och rött underhår. Svart och rött underhår. Och NU väntar färgen för svart och rött igen. Jag gillar att färga håret det är KUL. 

Får se hur morgon dagen kommer se ut. Har bokat upp mig på timepool att jag kan jobba så hoppas på de. Annars ser allt lugnt ut. Sonen bör väl komma hem strax.

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: