Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

400:ade inlägget.

WOW, jag är en blogg neiwd. Nu har jag gjort mitt 400 inlägg sen i februari. Jag sen har jag väl gjort flera dubbelt så många innan med alla bloggar jag haft sen 2002, MEN ändå duktigt inte sant. Sen jag satte oskulden på denna har jag skrivit 400 i alla fall. Duktigt värre. Imorgon ska jag jobba 8-14 på en förskola. BLIR grymt skönt. Känner att jag behöver pengarna i januari sen. Lär köpa lite kurslitteratur och annat rowligt. Men blir kul kurslitteratur då. Kommer nämligen att läsa litteraturvetenskap och böckerna vi ska läsa är bland annat, följande böcker strindberg (enligt mig rätt tråkig snubbe men helt klart mer intressant en piage eller hur han stavas, den lilla sjöjungfrun, sagan om den lilla lilla gumman, en Harlequin roman samt Stephen kings Jerusalems lott, sen massa fler i liknade tappning men jag KOMMER njuta hela nästa termin. BARA läsa sånt som intresserar mig och inte massa dravel jag ändå inte tror på.

NÄ lär som sagt sova nu, lär vara på sonens förskola 7,30 imorgon så jag hinner till jobbet i tid. OKRISTERLIGT tidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.