Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Lördá och städdá

Ska börja städa ihop lite här sen ska jag nog baka idag. Eftersom det liksom glömdes bort igår. Vet inte vad mer dagen ska bjuda på, ingen snö idag i alla fall. För min del känns det bra jag ogillar skarpt snö. Jag är sommar människa och snö och kyla är bajs i alla avseenden för min del. Jag åker inte skoter, jag har stått på skidor 2 gånger i mitt liv, längd var man tvingad till så det destå mera trots hatet var starkt och jag höll mig inne så gott jag kunde under vintern som barn för bygga kojor, snögubbar och så vidare har aldrig varit min grej. Sommaren är annorlunda, då är jag ute hela tiden. MEN vinter?! Ufft jag hatar det. Finns betydligt roliare saker i livet.
Förra året var pest och pina enligt mig, snön värkte fan bara ner och ner hela tiden. Trodde aldrig den skulle sluta. Skotertöntarna och skidfjantarna var i himmelsriket och jag var butter som fan. MEN tänkta att som kompensation på denna skit vinter med kyla och FÖR mycket snö. Bör jag väl få en fin och härlig sommar. HA, det fick jag ikke. I stället så blidde det regnigt och kallt, var mera som höst en mina underbara sommar. Några dagar var det fint på där i maj. Då låg jag och stekte mig i solen och vägrade röra mig en centimeter från solen. Men sen kom regn, regn och regn under juli. Tur dom dagarna när jag och Anna var på falucrusingen samt classic car week var fina annars hade jag brytit samman. Semestern var det också fint på. Men sen regnade det och regnade och var allt. Jag klagar aldrig på värmen, får gärna vara tropisk hetta för min del. JAG gnällde inte ens under varma dagar när jag var gravid jag NJÖT. När sonen var bebis njöt jag också för sommaren efter 2005 var så varm och skön. Sen var det vinter och vinter ”hugah” . Nu är det endast 4½ mån kvar tills det brukar bli lite värme. JAG väntar och räknar ner, då kommer också allt roligt. Som falukalaset, classic car week, falucrusingen och allt annat roligt som hör sommaren till. Älskade underbara och efterlängtade sommar!

Nu ska jag duscha. Knäppte ett kort innan jag somnade igår kväll. Så här sover jag på nätterna.


Ser aningen blek ut. Märkte 2 sek efter bilden tagits att jag vänt täcket åt fle håll.
Så det ändrades tillbaka så klart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: