Sitter här en stund en lördagskväll.

Dammsugit hela lägenheten samt lagt in sista maskinen tvätt för idag. Möblerat om i lägenheten så en bokhylla fått flytta in i mitt sovrum. Känns skönt, jag kopplar av när jag får dammsuga och möblera om. Låter säkert helt sjukt men jag fylls av något slags rus i kroppen när jag får göra om. I fönstren i vardagsrummet lyser ljustakarna. Det känns riktigt bra faktiskt, jag känner mig konstigt nog julig. Känner aldrig den där pirriga jul känslan annars men kanske blir annorlunda i år? Om lite drygt en månad när jag nästan klar med den lekande människan och jag hoppas på att få svar snart om jag kommit in på litteraturvetenskap 1. Jag hoppas de, vill läsa böcker och känna att jag får en rätt soft termin efter denna. Med inlämningsuppgifter och portfolio arbeten.

Ikväll är det guds tre flickor ett måste på lördagar på bobster. MOGNA Mamma Madde måste jag säga, jag älskar såna dära fjortis program.

En sak jag vill ha på tal om något annat är en gungstol. En vit gungstol med högt skaft. Jag skulle vilja ha en sån inne i mitt sovrum. Skulle vara så himla fint. Kanske mest som en inredningspryl. Eller ja det är en inredningspryl. Jag vill ha det för att mysa i och sätta mig och gunga i. När min lillasyster föddes 1988 så hade mamma och pappa en gungstol. Jag minns fortfarande den där “wowwa” känslan i magen när man gungar fram och tillbaka och hur rädd man blir när man tror den ska tippa bakåt. På tal om de så kom jag och tänka på en bild av mig, min syster och min pappa. Lägger in den här så får ni se. Jag var 5 år där när bilden knäpptes och det är jag och min lillasyster Cilla samt min pappa. Min pappa dog som jag skrivit tidigare när jag var nio år.

 


Jag 5 år, pappa och min lillasyster Cilla 1 år på bilden.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Sitter här en stund en lördagskväll.

 • 25 januari, 2012 at 10:26
  Permalink

  2009-12-05 @ 22:53:45

  åh,, vilket himla fint kort på er tillsammans….
  <3

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: