Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Musik och lego.

Har musik i bakgrunden som sonens pappa satt på, han och sonen bygger lego. Ett av de sonen fick i julklapp fast misstänker att ni redan förstod det? Är fortfarande hos sonens pappa därför det är inte kommer några bilder. Vi ska äta kycklig till lunch. Ska bli mumsigt, längtar efter maten. Mådde illa idag igen, över en vecka nu. Igår fick jag lov att spy, och fortfarande är jag INTE gravid. Blev så när jag lämnade blod så tror det måste ha något med att jag får blodtrycksfall (haft så sedan jag var tonåring) och lågt järnvärde. As drygt, jag hoppas skiten ska släppa.Gillar inte att spy. Är så grymt äckligt att tillbe toaguden. Ufft,  lite avensjuk blir man ju på tiden innan jag fick barn på de viset. JAG spydde aldrig, ja förutom om jag festat riktigt hårt på natten då, men var aldrig bakis eller magsjuk. Men efter jag fick sonen började jag spy skit ofta och så är det i perioder. Dock det är värt det för att ge blod att må illa jag klarar det trots att de är drygt.

Nu är sonen tjatig på sin pappa. William sonen alltså, är förkyld och skulle nog egentligen behöva vila en stund men försök förklara det för en femåring som inte sovit middag sen han var 2½ år gammal. Innan de ville han inte gärna sova middag heller, han är helt enkelt sånt barn som inte gillar att sova på dagarna.

Jag vill ha tacos till middag. Längtar massor efter de, vill prova ha phiadelfiaost till för det är as gott i tacogratäng så tänkte att det kanske även funkar till tacos? Sen CHILI jag älskar chili hett ska tacos vara förstår inte folk som ska ha bild mild tacosås och krydda, blir ju typ ingen smak då. Samma folk som köper kebab, mild sås? WHAT?! På kebab vill jag ha medium för annars bränner det ju men aldrig bild de är ju fan bara filmjölkssmak då kan man lika gärna köpa filmjölk och ha till. HET mat ska det vara. Gillar så klart thaimat också som ni säkert förstår. Mat ska smaka, annars är de värdelöst att äta.

När ni äter tacos vilka eller viktigt tillbehör är viktigast för dig?


Sonens pappa har lagat maten. Ris och kyckling.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: