Något som roar mig är alla sms som börjar dimpa in redan GOTT NYTT ÅR. Hmm? Sist jag kollade var det fortfarande 2009 har folk redan börjar supa och kull och glömt datumet? Vill bara upplysa er om att imorgon eller vid midnatt 00.00 har vi ett nytt år 2010, så ni behöver icke hetsa för ni missar nog inte tolvslager om ni däckar omkull redan.

Självklart skriver jag detta med en uns ironi i kroppen. Folk skickar redan nu då man längtar efter året. Folk handlar alkohol och tror detta ska bli en herre jävlars fest men den blir som alla andra kvällar. Själv ska jag vara nykter och de känns grymt skönt, sitta i soffan med min son och hans pappa. Äta god mat och njuta av det som blir det sista av detta skit år. Nu kan allt bara bli bättre. Klockan är halv tolv. Jag skulle vilja åka hem och duscha och göra mig av med min lufsighet. Göra mig snygg och phin! Inte vara värsta flottig och swabbig.

Sonen och hans far drar nog en sväng ut till sonens farmor medans jag duschar och fixar mig. Slänger in bilder mina mina fina kläder då också, säkert inte eran stil alls men jag är ingen Modé guru jag gillar att klä mig i unika saker, jag är ingen copycat och så här ska jag klä mig för alla andra gör det typ.

Hur kommer eran kväll se ut? Blir det supandes och spyendes på toan innan tolvslaget för er? En fin hemma kväll. En tjejkväll med bästa vännerna eller killkväll med bästa vännerna? HUR ska du fira ditt nyår?


3 kommentarer

 1. 2009-12-31 @ 13:16:42

  Jag ska på stureplan och festa med alla brats. Kommer vara dyngrak innan 23. Nää haha jag ska vara hemma, äta god mat, äta massa onyttigt skit. samt ha det mysigt med johan och barnen. skjuta raketer (men det får johan sköta annars skjuter jag väl av mig fingrarna) Så här blir det lugnt. Tycker nyår är en mysig dag. Som jag vill fira med familjen. Gott nytt år gumman! Kram

 2. 2009-12-31 @ 11:46:47

  Inget spyande här inte. Blir att fira själv hemma. Det finns en anledning till det som jag precis skrivit ett inlägg om i min blogg
  Jag tror nog att morgondagen kommer vara som vilken dag som helst, bara lite andra siffror
  Hoppas du får en bra dag och en bra kväll.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: