Skulle ju beställa kurslitteratur, ska göra det strax. Så sugen på att köpa att älska som en porrstjärna men känns som den kanske kommer på myrorna eller liknade så då kan man lika gärna vänta. Är för snål känner jag. Haha, men dom jag ska beställa är mest barn och ungdomsböcker. En bok ska handla om en tjej som är femton och blir gravid, stod typ att den var olämplig som ungdomsbok på sån där kritik böckerna får så då blev jag verkligen sugen. Det är alltså till litteraturvetenskapen jag ska läsa den. Olämplighet är bra *höhö*.

William sover, sonens pappa kom hit idag. Jag ville ha grillad kyckling och potatissallad till middag så det fixade han. VAR så sjukt gott, älskade grillad kycklig. Sen kyckling är bra gå ner i vikt mat. Jag är nere på min ska väga vikt nu så menskilona och julkilona är borta nu är det bara dom sista kilona ner tills födelsedagen då. Imorgon fyller lillasyrran 22, blir nog kul för henne *s*. Köpt present i alla fall, så den ska hon få när vi ses när nu det blir?

Jag är sugen på isvatten så det ska jag strax ta mig ett glas. Har spelat super mario wii idag som vanligt. Imorgon hoppas jag mina csn pengar ramlat in på kontot jag vill nämligen få lite pengar. Lär väl bli en fortsatt lugn kväll. Och glöm inte fråga frågor tills imorgon bitti! OKEJ! Inlägget under finns det länk i!

3 kommentarer

  1. 2010-01-13 @ 22:24:02

    Svar;
    Nu har jag inte hört eller sett dom på flera månader eller år eller vad man ska säga…dom kanske förstod att min mamma är envis och tänkte inte gå över till deras sida

    Aaahaa..nu förstår jag vad du menar ^^
    Trivs du då? ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: