Medans sömnen drar dig till att vakna.

Jag drömde helt osammanhängande i natt, ena stunden var jag på min VFU och andra befann jag mig rädd för något minns inte vad det var men det kändes inte helt tryggt på något vis. Drömmar kan verkligen göra så att man står och faller när man tänker på dom. Skolan om 50 minuter, om cirka 20 kommer Lisa hit och ska kika på tapeter med mig. TAPETER TAPETER, wio. Kommer bli sjukt fint med nytt i vardagrummet och köket. Väljer ljust i båda, funderar på stora mönster i köket kanske? Tror det kan vara fint med stora svarta blommor på vit tapet inne i köket, såg några såna. Alltså det blir ju lite kontrast då samt att köket blir mysigt.

Vad ska ni göra idag? Har ni fint väder? Här skiner solen men det är kallt -11. Om solen kunde skina och det kunde vara lite plusgrader skulle jag hoppa av lycka!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Medans sömnen drar dig till att vakna.

 • 28 januari, 2012 at 23:06
  Permalink

  2010-03-02 @ 14:54:53

  Åh va skoj me nya tapeter. Skulle behövas här oxå. Men d kostar en del så får avvaktas..

  Svar: D e vaken natt. Hade d vart sovande skulle jag säkerligen inte kunnat sova iaf..

  Tack för tips sidan, men tyvärr visa den inte min fundering. Typ (a), va d betyder

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: