En premie så himla välkomnad.

Gick med i tidningen plaza för ett tag sen, helt underbart fina bilder på hem och med massor av köp tips för hemmet. VILKET får mig helt galet längtande efter den tjugofjärde april när jag ska ha inrednings homeparty här hemma från living and room är du intresserad av att komma då är du välkommen. Jag älskar ju hem och hushålls saker. Att göra fint hemma ger mig en kick av livet. Alla har vi olika laster, mitt är att ha det fint hemma, att se hur rummen får yta och blir mitt. Det ger mig livsglädje.

I alla fall fick jag en jätte fin premie från Plaza, en dvd film men sen FILTEN, den filten var bland det mjukaste och mysigaste jag lägt mig under. Eller pläd är väl rätt ord. Den har nu fått en plats i soffan, tänkte på mitt home inredningsparty att jag ska se om dom har några fina kuddar att lägga i soffan. Inte för många men några stycken. Ja, jag planerar redan inför de partyt.

Gillar ni att fixa i hemmet? Hur mycket pengar och tid lägger ni ner på erat hem under en månad? Är ni såna som köper när det behöver, eller handlar för det är roligt? Städar ni när det ser skitit ut eller städas det ofta? Hemmet är mitt intresse och därför skriver jag mycket om det jag vet.

 

En pläd från nanso och dvd film.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En premie så himla välkomnad.

 • 28 januari, 2012 at 18:20
  Permalink

  2010-04-08 @ 21:32:46

  den där filmen tog det lång tid innan jag lärde mig att tycka om, men nu är den riktigt bra tycker jag

  Reply
 • 28 januari, 2012 at 18:21
  Permalink

  2010-04-08 @ 10:16:42

  Jag älskar att fixa i hemmet, köper saker som är fina, inte för att jag måste, det kan räcka med en fin disktrasa för att jag ska få ett löjligt pirr i magen.
  Däremot är jag ingen pedant i hemmet, dammsuger visserligen nedervåningen varje dag, men dammar bara en gång i veckan, osv Jag städar inte för att det är kul men heller inte bara när det är skitigt, jag är ett mellanting typ.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: