Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mitt leriga barn.

Galna William, kom och hämtade honom precis och han var täckt med lera från topp till tå. VERKLIGEN underbar tid för barn nu, i alla fall barn som William som badar i lera och älskar att riktigt gegga ner sig. På vägen hem träffade vi grannen som bjöd in William till sig men först var stränga mamman (jag) noga med att slänga in mitt barn i en ett annat bad än lerbad. Sen sprang han över dit, hon sa att han kunde få hjälpa henne att städa och DE ville han gärna. TÄNK om han var lika villig att hjälpa mig att städa hans rum? Iofs jag ska inte säga att han inte är duktig, säger jag att nu ska jag dammsuga springer han fort in på sitt rum och städar och donar. Han gillar inte heller riktigt att ha hem kompisar för han tycker inte om röran som uppstår på hans rum då. Han håller ändå rätt bra koll på sina saker måste jag säga.

Vad gör ni för något idag? Jag ska till brossan på middag idag. Sen blir det strax en vända till maxi, handla lite inför helgen. Tror jag bland annat ska köpa ägg för tänkte äta pannkakor imorgon.

2 Comments

  1. 2010-04-08 @ 17:14:47

    Pannkakor & leriga ungar, livet låter härligt

    Svar: Haha Jadu, d e min käre karl som snarkar som en vet inte vad. Fattar inte va som hänt. Öronproppar har jag testat, men kan inte sova me dom i. Fick tips om nå plåster, så får väl testa d

  2. 2010-04-08 @ 15:22:01

    asg Det är så härligt att läsa att det är fler barn än mitt som har det skitskoj i leran nu för tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: