Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Lite kvällsläsning.

Känns som ni får en bilddagbok just nu. Men kände att varför inte. I alla fall när jag går och lägger mig kommer jag läsa denna. Jag gillar tidningar, faktiskt så läser jag helst tidning innan jag ska somna. Böcker är också ett måste. Jag tillhör dom som somnar bäst när jag fått läsa något. Hur är ni?

3 Comments

  1. 2010-04-16 @ 08:45:52

    Jag tycker om att läsa, men får så ont i ögonen av d. Så d blir väldigt sällan. Skulle ha kollat synen, men d blir aldrig av

  2. 2010-04-16 @ 21:13:09

    Suck.. Jag letade efter den tidningen på 3 olika butiker idag men dom hade inte fått in den än, fanns bara påsknumret. Vill ju läsa intervjun med Kleerup..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.