Satte igång och målade en hylla nyss. Sån där vanlig i obehandlat trä från Ikea. NU är den vit och ligger på torkning. Blev sur, la tidningspapper under som nu fastnat på hyllan. Lär slipa bort det eller nått men gör inte så mycket antar att det igår när man ska fixa fint hemma s. I alla fall får ni resultat imorgon. Detta är en före bild.

Köpte färg på rusta. Funkar för mig.

Måla hylla.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: