Här får ni en bild på tatueringen igen. Den är nu 3 dagar gammal. Tycker den ser fin ut fortfarande. Än så länge har jag inte fått några skorvar. Egentligen rätt frågande över detta trodde nämligen dom skulle vara där nu? Men tänkte att det kanske är som när jag piercat mig? Jag har aldrig fått skorvar eller var vid piercing utan det har läkt ihop och inte varit några problem. Kanske konstigt, naveln fick jag dock plocka ut för kroppen stötte ut den första gången, andra gången så fick jag blodpropp vilket resulterade i att jag fick stränga order av doktorn att plocka ut den eftersom jag gick på waran behandling. Lydde inte läkarens order först vilket resulterade i att jag en dag satt i soffan och kände hur något varmt kom över hela magen tittade ner och ser min läkta och fina navelpiercing vara täckt med blod. JAG tog ur den, vågade verkligen inte ha den kvar då jag insåg allvaret. Men öronen har läkt fort, och får jag sår är dom bra inom ett par dagar. Mitt blod bildar koagler lätt så undrar om det beror på de? I alla fall. Här får ni en bild på min tatuering 3 dagar gammal.

 

Tredagar gammal och redan min kärlek 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: