Har verkligen donat hemma idag.

Städade balkongen så nu är den riktigt fin och prydlig behöver bara åka till tippen och slänga saker. Målat två skåp, sen har jag varit ut och hackat sönder en snöhög som var kvar fortfarande. Fick beröm av mina grannar som tyckte jag gjorde helt rätt. Sist jag tittade ut hade nästan allt av snön jag slog sönder försvunnit så imorgon är nog hela min utsikt snöfri. Sedan tog jag och gick in fortsatte att städa. Sonens pappa kom hit, han gjorde sallad medans jag tvättade soffan och smorde in med läderrengöring.

Vi gick ner mot stan, gick in på jysk men jag köpte inget. Köpte dock glass, jag och William sen gick vi hemåt. William la sig och jag har fixat med att vika lite tvätt och donat här hemma. Imorgon ska jag dammsuga. Men just nu är mitt hem verkligen så där FINT städat från golv till tak. ÄLSKAR när det är så. Det riktigt skiner hemma.

Innan jag lägger mig nu ska jag vattna blommorna. Fått höra att blommor ska vattnas på kvällen.

1 kommentar

  1. 2010-04-20 @ 08:47:21

    Jäklars va duktig & huslig man får vara Om jag haft hälften av din energi för sånt där så hade jag vart nöjd tror jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: