Detta blev mitt kvällsgöra. Sonens pappa har en på sitt jobb som gör såna dekaler så jag fick köpa dom. Jag är sjukt nöjd hela köket känns mycket mer MEJ nu, dels för tapeternas skull och nu detta. Gillar kontrasten och det känns inte som back to the sixtes när man besöker mitt kök längre, det känns som ett hem som är rätt nygjort.

Funderar om jag skulle lägga ut mer från mitt hem? Säg till om ni vill se i så fall. Men här är i alla fall mitt lilla kvällspyssel. Insett en sak, jag lägger ner mycket tid och pengar på att trivas i mitt hem. Det är nog min hobby. Att fixa hemma och göra mitt hem. Har ni någon hobby?

 

Före

Börjar komma igång.

Upp med några av knivarna (resten är i diskmaskinen)

Dekalerna.

Spisen börjar bli klart.

KLART!

NÖÖÖÖÖJD!

(Bilderna är tagna med min satio därför är dom inte lika bra som med system kameran, men det funkar)

 

6 kommentarer

  1. 2010-04-22 @ 05:41:00

    Snyggt! Jag har också funderat på det där, men efter att jag hjälpte Jenny en gång så blev jag avskräckt. Det var ju totalt omöjligt att få dom på plats. Men om du kan dela med dig av nåt knep så kanske jag ändrar mig, för det är grymt snyggt med kakeldekor. Och ditt blev ju jättebra

  2. 2010-04-21 @ 21:26:44

    Jäklars va bra d blev Vart kan man få tag i sånt där du satte på? Såg att du köpt d av ngn, men tänkte om du visste vart d går att köpa ute?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: