Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Morgon i Falun.

Vaknade sex först. Snacka om lycka när jag insåg att jag skulle få sova en hel timme till. Av någon anledning är den där timmen så sjukt mycket värt, EN timme är verkligen EN lycko timme. Gick upp vid sju som vanligt och började med det vanliga, duscha, bädda sängen, sminka mig fixa håret och bege oss till förskolan.

Idag blir det högskoledag. Ska dit och göra en komp och uppgifter till skolan med studiegruppen. Blir skönt när man är klar sen. Skulle vara soft om vi blev klara på förmiddagen så man kan vara lite ledig på eftermiddagen sen.

Någon som har något kul middagstips? Skulle vilja prova något nytt känner jag.

2 Comments

 1. 2010-04-21 @ 11:10:40

  Visst fastnar man lätt i gamla matspår…suck
  Vi ska äta köttfärsbiffar med fetaost och grillad paprika i idag tillsammans med pestopasta, enkelt och gott!
  Bara göra köttfärsröran som man brukar, smula i fetaost och skuren grillad paprika i olja, steka och sedan koka pastan och blanda i valfri mängd pesto när man hällt av vattnet.

 2. 2010-04-21 @ 11:09:22

  Skriver inte vem jag är nu, med hopp om att du förstår vem jag är. För att svara på det du kommenterade i min blogg. Så förhopningsvis fattar du vem det är
  Vill inte att alla ska vetat så. Men vi håller på & ”försöker” me att få tillökning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d