Dark Mode Off / On
Kläder

Shopping.

Drog ner på stan och kikade. Blev att jag shoppade. Tröst shopping tror jag det kallas, sen så ville jag ha något fint tills imorgon. Känns som att det kanske är värt att göra sig lite fin om man ska dricka vin och alkoläsk. En del av mig säger JA för sjutton människa gå ut ha roligt bara släpp loss. En annan, va fan ska du ut och göra. BORDE du inte sitta hemma och plugga. Snark, de är fan det värsta med att vara student aldrig ledig. INTE ens när man tror att man är ledig typ. Å andra sidan kanske ledighet är överskattat vad fan vet jag. Jag försöker att intala mig själv att den här veckan som kommer med TVÅ tentor kommer bli helt okej. Kanske bara för att jag försöker drömma mig bort just nu. Det har varit 5 veckor hets plugg och jag ska vara ärlig, jag har gråtit och varit helt KNÄCKT många gånger. Den här 7,5:an känns mer som en 15 poängare och inte fan blir det bättre av att det typ känns som vi absolut inte fått någon som helst planering eller respons heller. Jag är bitter tror jag. Var så sjukt arg idag så jag trodde jag skulle gå upp i små partiklar. MEN nu är det helg. Jag ska försöka se ljust på den saken.

Brossan kom hit så vi passade på att äta tacos och kika på en film jag glömt avbeställa. HELT okej, men alldeles för mycket blod för min smak. JAG tål inte blodiga saker jag håller på att spy själv bokstavligt talat men gillar ni blodiga filmer? Så jag tipsar er om att se den.

Undra vad man ska göra imorgon då? Inredningspartyt kommer nog bli SJUKT kul, och säkert vinpimplande också, jag ska försöka bli mer pigg och glad. Försöka ändra mitt tankesätt.

HAHA, jag och William var inne på toaletten medans jag hjälpte honom borsta tänderna, så sa jag GAPA STORT OCH SÄG AAAAAA, så gjorde han de. Så blev jag så där flummigt mamma maddig så jag sa, försök säga bajsa UTAN att röra på läpparna medans du gapar. HAHA vi bara garvade jag och William. Min bror bara, va fan gör ni? Jag och William skrattade och tårarna föll från vara kinder sen fortsatte vi så där, sa jag älskar dig utan att röra på läpparna och sånt. HAHA, folk utanför tror väl man är helt galen. Men jag är så där jag ÄLSKAR att busa med William och göra helt flummiga saker.

Förutom de så idag tittade jag ut genom fönstret vid 18.00 tiden och såg att sonens förskolas ena fönster stod på vidgavel. Jag vet att förskolan stänger klockan 17.00 så jag ringde en av hans fröknar. Hon blev jätte glad att jag ringde och åkte dit och stängde. Är lätthänt skulle jag tro att någon missar, är ändå 3 avdelningar och nu på våren är dom ute när föräldrarna kommer och hämtar. Kändes som dagens goda gärning. Jag ringde liksom hem till någon privat trots att jag är rätt feg, men tur man fick tag på henne i alla fall. Nä nu kommer bilder på min shopping.

 

Var in på gina i veckan TROTS mitt gina hatar grejs och fick syn på denna.
Fick sån där jag måste hem och grubbla vad jag tycker syndrom.
KOM på att jag tycker om den, Lisa hade samma tankar så idag köpte vi varsin.

Jacka 249:-

Byxor och ett linne köpte jag. Tänkte ha dom och jackan imorgon.

Linne 99:-

Byxor 199:-

FILMEN.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: