Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Fixa och dona och gå ner på stan.

URK, lär gå ner på stan och gå till systemet jag hatar sånt. Alltså gå på systemet. Därinne är det massviss med människor, sen ska man handla och GÅ genom hela stan och visa sin kasse så alla tror man är en alkis som ska supa. Alla vet vad man ska göra, jag gillar inte de. Det är precis som i somras när jag köpte kondomer. Alltså HUR kul är det?

Dels så när man traskar in och handlar dom vet man att ALLA glor. Man vet att ALLA vet vad man ska göra och varför väljer kassa personalen att ha dom bakom sig så man måste SKRIKA jag vill ha kondomer för? Självklart ska det stå någon jävla snygg karl bakom så alla liksom vet att ”HAHA hon ska hem och knulla”. Inte direkt kul… Jag var aningen irriterad, efter de har jag bestämt mig för att inte handla såna det får fan ligga på karlns att göra lista.

Nä jag lär väl gå ner på systemet. Jävla systemet kunde inte matbutiker sälja alkohol istället? Dom har ändå 20 års gräns vid köp av alkohol i den här stan. Inga 3,5 man får köpa här inte. Var så när jag flyttade hit som 19 åring. Jag hade ju fått vanan inne att köpa 3,5or och så kommer man hit och bara NEJ, vi säljer inte till folk under 20. Tror ni att man få valde alkohol att handla själv eller att man istället valde någon över 20 att köpa ut?
Fan jag önskar att dom kunde börja sälja alkohol i butiker istället, snacka smidigt snacka mindre alla glor för du ska dricka alkoholstämpeln och sen det skulle känns mycket bättre med en fin ica kasse än en liten trång systemet kasse.

NÄ nu lär jag bädda sängen och duscha och bege mig till stället jag har oro i magen att gå till.

1 Comment

  1. 2010-04-27 @ 07:19:17

    Håller me. Dom e väldigt duktiga på & placera saker bra i butiker/apotek, så man får lov att fråga efter d. Likaså gravtest, på vissa apotek, som i Orsa ex, där får man lov att fråga framme i kassan. Hur pinsamt e inte d i den illa butiken. Typ!!
    Likaså dessa systemkassar, Uscha mejja. Jag e så fjantig så jag kan inte ens använda dom kassarna te annat sen. Haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: