Lärarprogrammet Sommarkurser!
Lärarprogrammet

Sommarkurser!

ÅHHHH!

Gissa vem som blev glad nyss. Gått runt med sån där, jag kommer säkert inte in ångest i flera dagar så gick jag in idag och VISST! Jag var antagen till tre kurser, två på mitt universitet och en på linne universitetet. Spännande, det betyder att jag kommer få ett högskolepoäng från ytterligare ett ställe. Jag gillar det, att läsa på olika ställen. Blir en rätt stor bredd på utbildningen då. Nu ska jag ta mig en nutrilett, sen om cirka 2 timmar ska jag och William ta bussen till syrran och hennes karl. Blir nog skoj.

Vad gör ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: