Är klockan, jag väntar på att min lärare ska berätta om tentan. Plz gör så jag är godkänd. Jag kan inte låta bli att önska de, hatar att vänta på en tenta och sen när man inte vet hur det gått. Ansökte om CSN till sommaren, så himla skönt. Sonens pappas semester veckor har vi gjort saker på varje år nu. Fördelen med att sommarstudier man kan kombinera livet som mamma med att ha en form av semester. Jag trivs med den saken.

Annars? Det är inget speciellt. Ska hämta William strax så ska vi gå till bussen och åka till syrran. Tänkte ta med systemkameran när jag ändå ska dit. Sonens pappa hämtar oss sen så då ska jag hem och börja laga maten. Märks att jag går på pulver diet nu är så där sjukt sugen på saker som jag alltid blir när jag bantar. DOCK vet jag att det endast beror på att jag drar ner på suget och när suget försvinner är allt bra igen. Imorgon ska jag äta lunch med Lisa så då blir det pulver diet till frukost och middag.

Tiden går, om en kvart ska jag gå mot sonen förskola. Bra att vara ute i god tid.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: