Syrran och tacos.

Vi drog till syrran, William njöt av varje sekund med hundarna. Den lilla älsklingen verkligen älskar djur och hundar. Han blir helt till sig. Det gör ont i mitt hjärta att jag inte kan ge honom en hund. Men som min mamma sa, du kan inte ge honom allt. En antydan om att han är bortskämd. William får visserligen allt han vill ha, men det beror på att han är ensam, dock får han önska sig saker så till födelsedagar och julaftonar får han saker, att han då får massor av mig och hans pappa samt av hans släkt kanske inte är så konstigt han första barnet , barnbarnet så självklart skämmer folk bort honom. Det är bara så, sen är han inte sån som KRÄVER saker i affären. William vet att han får önska sig saker, när vi går på till exempel barnens hus så pekar han och berättar att mamma / pappa det där önskar jag mig. Han berättar om det, och han sparar även pengar själv så han kan köpa saker han verkligen vill ha, så jag vet inte hur man tänker med bortskämd. Är det att man får massor med saker som är bortskämt eller är det att dom får önska sig saker och sedan får det och bli glada och tacksamma för det? William blir SÅ himla glad för saker han får, han är inte sån som förväntar sig att få saker och sedan slänger det åt sidan. Han blir glad ända in i hjärtat. Jag tycker kanske inte sånt är bortskämt? Men det kanske det är, frågan är vad bortskämd är. VILL förtydliga att jag bara tänker utifrån att folk antar att William är bortskämd, min mamma är knappast den första som antyder det. Men jag tycker att vara bortskämd är när man inte bryr sig när varje ting inte betyder något. För William betyder varje sak något han får längta mellan födelsedagar och julaftonar på att få saker, jag tror inte det kallas att vara bortskämd att man får det då, snarare kanske att man får uppfylla sina drömmar.

I alla fall tacosen blev jätte bra. Hade med massor med gott och jag är rejält nöjd. Tyvärr hann jag med att handla innan jag läste era tips. MEN nästa gång ska jag använda mig av dessa!

 

Lillasyrrans hundvalpis.

Grrr

 


Cujo med sitt garnben. grr
Whats up dude?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Syrran och tacos.

 • 23 januari, 2012 at 20:37
  Permalink

  2010-05-04 @ 14:54:29

  Tror att folk ser lite olika på d där me att skämma bort, va som räknas som d & inte. Så d e nog väldigt individuellt. Svårt att svara på

  Reply
 • 23 januari, 2012 at 20:37
  Permalink

  2010-05-03 @ 21:30:59

  tycker inte att det låter som att din son är det minsta bortskämd.
  Låter mer som att han är som jag hoppas min Casper blir. Nämligen tacksam för det man får.

  Sv: Ja jag är superglad att han hitta “pinnen” trodde som sagt den var borta..
  Med oss är det annars bra tycker jag. Lite trötta men annars bra.

  Ha det gott

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: