Payson

Inlägget är ett samarbete.

Brukar ni använda er av payson kortbetalning när ni näthandlar? Jag är medlem där, tycker det är jätte smart för dels behöver man inte ge ut sina kontouppgifter till folk utan det sätts in där sen kan man själv bestämma NÄR pengarna ska betalas. Lika är det bra om man säljer på nätet också, då slipper man ge ut sina kontouppgifter själv. När man är som jag privatperson och säljer saker känns det jätte bra att kunna använda sig av den här tjänsten. Enkelt och behändigt sen kommer pengarna direkt in på sitt vanliga konto också om man kopplar payson dit. Många företag använder sig också av payson vilket även de underlättar för kunden. Jag kan själv tycka att det är dumt att betala med kort genom nätet, just för man hört om så många vars konton blivit kapade och sånt.
Sen tycker jag att det är en fördel att payson används över hela världen så alla kan använda sig av payson.  Jag rekommenderar alla som inte använder payson idag att göra detta. Vad har du för erfarenheter av payson? Bra eller dåliga? Brukar du sälja saker på nätet och hur pass noga är du då med dina kontouppgifter? Ger du ut ditt bankonto nummer eller gör du som jag och använder dig av payson bland annat just för att slippa detta?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Payson

 • 3 juni, 2010 at 17:15
  Permalink

  Jag är noga med mina kontouppgifter. Jag har visserligen öppnat ett till internetkonto i anslutning till mitt vanliga som jag använt ibland men på sista tiden har jag använt Payson och jag är nöjd..:-)

  Reply
  • 3 juni, 2010 at 21:33
   Permalink

   Sarah – De ska man vara, känns som det lätt kan gå illa annars :S

   Reply
 • 3 juni, 2010 at 18:18
  Permalink

  Värst vad alla gör reklam för payson i sina bloggar nu då. Vad får ni för det??

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: