Urk har feber. I natt låg jag och yrade trodde jag varit på krogen att sovrumsdörren var öppen och sen att ytterdörren stod vidöppen helt sjukt. Tog tempen i morse och hade 38,6 gick till förskolan med William men insåg att jag aldrig skulle orka vara uppe en hel dag. Mailade min lärare och får göra tentan skriftligt, känns bra senaste måndag ska den vara inne så gör den nog på söndag kväll eller nått får se när jag orkar just nu är jag mest het och yr. Men mår något bättre. Är väl sån där en dagars feber får jag hoppas.

Nä seriöst jag orkar inte skriva något mer, sonens pappa tog William i natt, antar att dom ska ner på Falukalaset och kolla på Crusingen själv ska jag ligga på soffan och känna hur jag svettas bort eller nått.

3 kommentarer

  1. Usch hoppas att du snart kryar på dig..
    Känner att jag blivit dålig på att kommentera här men ibland är den här sidan så seg att det knappt går att scrolla…=( Men idag gick det bättre..
    Krya på dig!

    1. Sarah – Är nog bra imorgon. Brukar få såna där endagarsfeber ibland…
      Hmm måste kolla upp varför den är seg. :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa