Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Fixat blogg.

Nu är jag äntligen klar med Sarah’s blogg det tog sin lilla tid, varit massa fel och sidan har lagts ner men nu så. NU är den där den ska och jag är nöjd måste jag säga hehe.

Råkade själv bli av med alla mina länkar genom att jag tröck på fel knapp BLEV så störd men hittade några av dom resten kvittar egentligen. Bara drygt med mycket reklam. Men sparade det viktigaste. Nu ska jag ta och sova, jag the IT/data nörd som ändå är en tjej!

4 Comments

    1. Ja jätte bra 😀 . Jag känner mig nöjd med min insats och kul att du är nöjd också ^^, . Alltid roligt när folk uppskattar de man gjort 😀 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: