Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Sovit en hel dag.

Helt sjukt, jag har sovit och sovit hela dagen och nu för första gången sen 3 veckor tillbaka känner jag mig pigg och utvilad. Ikväll ska jag lägga mig tidigt och sova, jag behöver nog sömn antar jag. Då är jag kanske pigg sen resten av sommaren. Haha, jag är så gammal så det tar flera veckor för mig att komma tillbaka efter jag har festat kanske? Ovan, hehe.
Alltså förr kunde man ju festa flera dagar i streck gå till skolan och vara normal, nu för tiden är man som död i flera veckor efteråt. ÅLDERN tar ut sin rätt hehe. Har städat också SÅ klart. Gör gillar att städa som ni vet. Sen såg jag att Sarah’s blogg funkade så var där och grejade men blir TOKIG den vill inte som jag vill. Hatar sånt, jag vill att saker ska funka på en gång *hehe* . Är för övrigt inte helt nöjd med min sida heller får se om jag kommer ändra lite sen. Är ju kul att hjälpa andra för då är jag ännu mera noga än med min egen, det beror ju på att jag liksom hela tiden vill och vet att jag kan förändra *hehe*. Med andras finns det ju ett mål att bli klar, men för min del så vill jag aldrig bli helt klar med saker det är lika som med hemmet, jag tar alltid lite och lite för att alltid ha något att greja med. Jag måste greja med saker för att bli nöjd.

Nä nu ska jag hänga och vika tvätt. Skriver mera ikväll!

2 Comments

  1. Gick upp sju på morgon somnade klockan 9.00 igen sov till klockan halv tolv, satt vi datorn typ en timme gick och la mig och sov till halv tre och gick och la mig vid 10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: