Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Det här är första dagen på resten av ditt liv.

William är lämnad på förskolan och för mig är det första dagen sedan jag var på rockstad som jag är UTVILAD. En dags sovande var tydligen vad min kropp behövde hehe

Ska strax ta och bädda sängen sen ska jag runt tio ska jag ner på stan och luncha med Lisa, ska bli skoj. Är jätte sugen på kycklingsallad men ska vara hård med laktosprodukterna idag. Har märkt att jag blir helt jävla kokkos i magen, kan fan inte skita normalt. Först blir jag sjukt förstoppad magen sväller och jag set gravid ut och sen så när jag VÄL kan skita igen, ja då är det så löst att jag får sprickor i röven MINDRE trevligt. Ändå använder jag lambi liksom, trodde man skulle skippa sånt då. Men nu så ska undvika laktos i ALLT, det är fan inte bra att äta saker man inte tål när magen och röven skar skada som dom gör.

Nä ska bädda sängen nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.