Förutom att ha drömt konstiga bisarra drömmar samt sett skräckskådisar på maxi har jag och William roat oss med att äta på donken, haft besök av Christin här på fika och nu har jag kaffedarr ni vet som där man får när man är ovan vid coffein? Eller hur de stavas. Sonens pappa kom hit med sin “gamla” dator så sonen fick den. GISSA vem som befann sig på sitt rum resten av kvällen, när han skulle lägga sig installerade jag viva pinjata eller hur de stavs åt honom så han var AS lycklig. Den datorn han hade innan är helt okej men gick inte att spela nyare spel på den, men nu så. NU har han en snabbare dator eftersom William är en spelkille.

Försökt hjälpa Sophie få svenskt WP istället för engelskt också men känner mig osäker på just detta har aldrig gjort det innan så ska hjälpa henne göra om sidan imorgon istället så kanske någon annan kan hjälpa henne med den svenska installationen. Vågar mig inte riktigt på det. Funkar att fixa upp domäner åt folk samt göra snygga sidor men när det kommer till att göra saker jag aldrig gjort innan ÅT någon annan ja då blir jag osäker vill liksom inte förstöra för någon hehe. Fast nu precis fick jag svar i forumet så nu vet jag hur jag ska göra. Så imorgon ska jag fixa två saker verkar det som.

Donken (undrar dock varför dom säger ÄTA HÄR, är inte de grammatiskt fel? Borde man inte säga SKA ni äta här?)

K0m hem och mitt paket från Vårda hade kommit.
Soft, tvättmedel, sköljmedel, hushållspapper samt skithuspapper.

Kaffe med laktosfri mjölk

FIKA

Han brås på sin mor och är datanörd och spelgalen redan från unga år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.