Författarens egna ord. Att möta skräckskådis på Maxi
Författarens egna ord.

Att möta skräckskådis på Maxi

Var på maxi idag, när jag som bäst ska hämta lite paprikor så upptäcker jag ett bekant ansikte även om filmen i stort sög så var det ändå HON. Blev lite så där som det alltid blir när man ser kända folk, i alla fall jag OBEKVÄM. För på nått vis så blir det som när en kändis som spelat värsta mysfaktorn byter roll och spela psyko en känsla av att något inte stämmer. Antar att de är samma känsla som barn känner när dom ser fröken på maxi DEN där ska fan bara befinna sig i TV-rutan typ. Då undrar ni så klart vem denna kan vara? Jo tjejen från “Låt den rätte komma in” , en riktig skitfilm dubbad till på köpet men rätt spännande ändå att se henne för andra gången. Såg henne på mc donalds en gång också. Jag som trodde att vampyrer inte gillade dagsljus och endast drack blod.

Bilden är självklart inte min, men om ni klickar på länken kommer ni till den rätte ägaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: