Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Möblerat om och klädrensning i barnrum.

SKÖNT, verkligen tagit mig för att möblera om på Williams rum. Inte varit helt nöjd innan men nu så jätte bra blev det stora ytor som jag gillar. BARN ska ha stora ytor i barnrum tycker jag dom behöver röra sig och kunna sprida ut sina leksaker. Jag älskar att göra fint hemma men på Williams rum är jag inte lika petig han har ikea möbler och ett rum för LEK, som ser många som lägger ut bilder på sina barnsrum och de är lika sterilt som resten av huset. Jag vill ha sterilt och jordnära hemma men i Williams rum där är det ett barnrum och där får det se lite busigt och bråkigt ut tycker jag. Lite missnöjd är jag dock med att det är mörkblå tapeter därinne tror det skulle varit super bra med ljusa tapeter där för det skulle liksom inte kännas så mörkt tyvärr så stjäl ju blåa tapeter ALLT ljus blir liksom aldrig LJUS därinne. Och jag vill gärna ha ljus, dessutom håller tapeten på att lossna på ena väggen där, ringde om det men då ”såg” ju inte värden detta så klart. Ska ringa och se om dom kan kika förbi någon dag, vi har fått en ny och han kanske kan godkänna en ny tapetsering. Smart att göra lite åt gången S.

Plockade också ut kläder som inte passar längre, me and i, lingon och blåbär samt dunnis och massa vanligt typ från hm osv. Handlar ändå mest från klädpartyn och de är ju lite bättre kvalitet på sånt. Jag gillar de så. Får se, först tänkte jag sälja lite men så tänkte jag att de är så jobbigt att lägga ut på tradera orkar liksom inte hehe. LATMASK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.