Haha jag erkänner för mig själv att jag är bloggberoende. Herre gud! Ni skulle bara veta vad jag råkade ut för igår. HELA bloggen slutade funka, hade blivit något fel och jag kom inte in. Tro mig jag har haft svårt att sova i natt. Men nu är allt löst. Jag fick helt enkelt hjälp av forumet. Dom är riktigt proffsiga där. Skönt man förstår lite i alla fall. Hehe. MAN ska vara försiktig med var man önskar. Igår ville jag ha något att göra och nog fick jag de alltid!

2 kommentarer

  1. tack 🙂 hoppas ja med 🙂 & vi är fler som är bloggberoende. Men det är bra att skriva av sig lite. Det mår man allmänt bättre av 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: